Tak a sme tu..

Témy aj mimo automobilovej problematiky.

Tak a sme tu..

Odoslaťod scorpi4 » Po, 10. Jan 2011, 13:49

Vazeni priatelia motorizmu, aut, a vsetkeho, co nas spajalo a spaja na inom fore v konkurencnom portali..Vzhladom na to, ze arogancia moci dohala prevadzkovatela portalu autobazar.eu k tomu, ze zacal ignorovat nase pripomienky, rozhodol som sa ja, a mnohi dalsi prispievatelia, ze budeme svoje rady a pomoc v otazkach okolo aut preberat na portali AUTOVIA.sk.

Po rozhovore s predstavitelom AUTOVIA.sk nam bude umoznene, aby sme toto forum dali na svoj obraz tak, ako sme boli zvyknuti tam, kde nas nechcu, a kde nase pripomienky vymazavaju.

Cize priatelia, dufam, ze sa nas tu zide hojny pocet a ze toto forum aj vdaka nam, Vam ozije tak, ako to zilo v casoch minulych na au.eu

Verim, ze sa nas tu zide vela a stale viac, a ze ukazeme svoju silu v anonymnom prostredi internetu, napriek tomu, ze sa mnohi dobre pozname aj osobne..

Vela uspechov a vitajte...

scorpi4
scorpi4

Založený: Po, 10. Jan 2011, 12:48

Re: Tak a sme tu..

Odoslaťod ADMIN » Po, 10. Jan 2011, 14:21

Dobry den.
Vitajte na stranke fora http://www.autovia.sk .
Sme radi, ze mozeme medzi prispievatelmi prijat novych clenov.

S pozdravom
Team AUTOVIA
ADMIN

Založený: Ut, 02. Mar 2010, 13:24

Odoslaťod cubicomp » Po, 10. Jan 2011, 15:25

hlasim sa ako dalsi clen na palube a dufam, ze budem platnym clenom rozsirujucej sa posadky. Budem rad, ked to prinesie novy vietor do plachiet ;)
cubicomp

Založený: St, 28. Okt 2009, 11:42

Odoslaťod scorpi4 » Po, 10. Jan 2011, 15:38

Vitaj Mirec....dufam, ze ostatni na seba nenechaju dlho cakat... ;)
scorpi4

Odoslaťod siracisko » Po, 10. Jan 2011, 17:32

Taktiež sa hlásim ako ďaľší člen do partie,dúfam že sa nás tu zíde viac. 8-) 8-)
To Scorpi4 : Mirec dúfam že tá lyžovačka výjde a že Sašku uvolnia zo školy.
siracisko

Odoslaťod cubicomp » Po, 10. Jan 2011, 17:36

vitaj siracisko, som rad, ze si prisiel medzi nas ;)
cubicomp

Odoslaťod rsrsrs » Po, 10. Jan 2011, 17:37

zdravim vsetkych z aeu nasiel som vas a nasledujem vas... dufam ze nas tu bude pribudat cim dalej tym viac... ;)
rsrsrs

Odoslaťod siracisko » Po, 10. Jan 2011, 17:49

Ešte jeden dotaz.Vidím že sa to tu len robieha a príspevkov je málo.Nebolo by možné na linku Riešenie vašich problémov s autami dať nejaký link na čerstvé dotazy ako to bolo na A..EU a po čase príspevky zaradiť do sekcii podľa výrobcu auta.Lebo prehliadať všetko nikto nebude,ale ak bude dotaz na čosi čo vieme,rád pomôžeme
siracisko

Odoslaťod scorpi4 » Po, 10. Jan 2011, 17:49

urcite ano...myslim, ze sem prejdeme vsetci skalni, a vytvorime tu komunitu, ktora nam bola odopreta na au.eu..

takze vitaj medzi nami...
scorpi4

Odoslaťod scorpi4 » Po, 10. Jan 2011, 17:54

siracisko napísal:Ešte jeden dotaz.Vidím že sa to tu len robieha a príspevkov je málo.Nebolo by možné na linku Riešenie vašich problémov s autami dať nejaký link na čerstvé dotazy ako to bolo na A..EU a po čase príspevky zaradiť do sekcii podľa výrobcu auta.Lebo prehliadať všetko nikto nebude,ale ak bude dotaz na čosi čo vieme,rád pomôžeme

Martin, daj si "zobrazit nove prispevky", a najde Ti nove prispevky...cize netreba listovat vo vsetkom...kazdopadne, bolo mi slubene, ze sa postara prevadzkovatel tejto stranky, aby sme sa tu citili fajn, a ze nam bude vychadzat v ustrety..ostatne postupne doladime..a uvidime..

fakt ma mrzi, ze sa na nas au.eu tak z vysoka vykaslal, a nase pripomienky nebrali vobec v uvahu...dufam, ze predstavenstvo tejto stranky sa pouci z chyb konkurencie, a vyjde nam maximalne v ustrety..rovnako aj sekcie sa budu postupne vytvarat nove tak, ako sme boli zvyknuti...samozrejme, v trosku inom prevedeni, aby to nebola cista kopia..ale neboj, onedlho tu bude ludi a ludi...

ved vieme, ze ludia idu za dobrymi radami, a nie za ignoraciou a aroganciou...
scorpi4

Ďalšia