Smart som doviezol prvy z anglicka, do roku 01 sa vyrabali len s lavostrannym riadenim, cize nebol problem s prihlasenim..po troch mesiacoch jazdenia, som sa rozhodol predat a kupit noveho smarta.
co sa tyka poruchovosti, smarty trpia jednou nerestou, a to je zapecenie kruzkov..avsak, treba podotknut, ze dovodom je zvacsa hlboka neznalost problematiky auta ako takeho vseobecne..mnohe dovezene smarty maju stocene km, co nie je nic nove, ale rovnako, nepracuju v normalnej pracovnej teplote motora..odchadzaju termostaty...rovnako, kedze su to turbobenziny, treba nechat turbo vydychat..dalej, je nachylne na "trasenie", kedze ma kolesa na koncoch karoserie, cize odpruzenie je trochu tvrdsie, ale to treba brat aj ako vyhodu, kedze neuveritelne sedi v zakrutach..navyse, posed v tomto "pidi auticku" je vyrazne vyssi, clovek ma pocit, ze sedi v nejakom vane, alebo mensom SUV..vnutorny priestor je rovnako velkorysy, aj ked zvonka sa to nezda...ale dvojmetrovy chlap si do auticka normalne sadne..vyskusane!!!
toto auto treba odskusat,tazko ho posudi niekto, kto na nom nejazdil..je to uzasne zive, podla recenzii aj malo poruchove auto, vhodne do mesta..ked som nahodou v meste a mam ho po ruke, okamzite odstavujem svoju velku karu, a beriem si tohoto maleho draka..
navyse, zije tu aj smart club.cz, ktory je velmi aktivny a osobne sa zucastnujem akcii tohoto klubu..smart nie je auto, smart je zavislost, a zivotny styl...