Ivan
bbnovy3 napísal:díky za radu....asi som aj týmto smerom uvažoval..... doteraz mi to opravoval dlhoročný kamarát, dokonca jeho kolega v tom servise pracoval.....povymieňal mi čo sa dalo (nielen on) stálo ma to kopec nervov a €....a auto je na sr.čku!!! nakoľko som odkázaný a doteraz som potreboval tento typ auta zvažujem aj možnosť sa zbaviť tohto auta! LEN?...... chcem to dať dokopy....takže zrejme pôjdem pokecať do ZV a potom sa rozhodnem.....díky
SancoPanca napísal:tak to si ma teda vobec nepotesil...chapem, ze niekto nechce brat na zodpovednost zle vykonanu pracu ale pozriet sa na to aspon mozu. to akoze mam mat jedneho servisaka a ziadneho ineho. pokazi sa mi auto niekde v... a co potom ?
. na radu znameho som inak vzal do uvahy tiez kupu noveho motoru. alebo z toho vyrezem podvozok a bdue z toho dupacka. heh.
inak clovek by sa cudoval ale ja som mal praveze s AAAauto celkom dobre skusenosti. teda nie ja, ale o moju manzelku sa postarali dobre. co sa tyka auta samozrejmekupovala Volvo C30 a myslim, ze okolo nej behali a vsetko vybavili bez starosti. tak ale ked sa na nu pozrem do obyvacky tak si pomyslim: "kto by nevybavil?"