Dobrý deň. chcel by som sa spýtať kde v žiline pripadne v okolí Ziliny renovujú plastové reflektory????? mám opel vectru a už pomaly nevidieť žiarovky a ešte nejakú slušnú autoumyvárku pošlite nejaký link vopred dakujem
http://www.lukasauto.sk/rucne-umyvanie-aut/susenie/ čauko načo sa s tým zapodievat kúpit tieto pasty nieje lacná zaležitost ja som im auto zaviezol uvarili kafeee a ako bonus ešte umyli auto z vonku cela ta sranda stala 30 euračou a bolo a ti garantujem ze boli vyleštene a na to ze som z cadce tak som im poslal ešte troch chalanov od nás a nechapali jeden si tam dal urobit kompletne umytie auta a zaratali mu len cistenie interieru a klobuk dole to sa neda povedat ze umyvarka ale pedanti musis tam ale dopredu volat a objednat sa lebo maju celkom dost prace takze tak skus tam mas aj kontakt na ich stranke
hej ja si to zaplatim pretoze mam len jedno auto a asi nebudem kupovat pasty ktore zalozim do regala rozmyslaj co vide lacnejsie RSRSRS ???????????? A SME DOMA
skoro vsetky sa daju pekne vylestit a nie je to ziadna veda, ani tazka robota - len niekto si to da riadne zaplatit,,nie je to ani nakladne,, robim to rad.