od misoppp » St, 30. Mar 2011, 23:15
Auto mám približne 3roky, kúpil som ho ako dovoz z A, malo najazdených 210 000km, odvtedy už ubehol nejaký čas no auto je super až na tie zadné lemy, menil som brzdové kotúče, platničky, strmeň vzadu, vstrekovacie čerpadlo som kúpil na vrakovisku a to pôvodné som dal len pretesniť, prasknutá gumička a tiež som menil rozvody . No musím povedať nato, že má autíčko teraz najazdených 315000km šlape stále tak ako keď som ho doviezol sem tam musím liať prísadu na čistenie vstrekov lebo tieto nafty čo sa teraz predávajú to je hrúza, som s ním spokojný aj keď mnohí tvrdia, že je to diesel nie moc podarený s veľkou spotrebou. Myslím že to tvrdia ľudia ktorý to niekde vyčítali ale nikdy v takomto aute nesedeli, pretože ja mám dlhodobú skúsenosť okolo tých 5,6l.Ďalej by som ešte rád pochválil interiér ktorý je fakt perfektný a je v ňom asi dosť odrazená aj spolupráca Roveru, ktorý dodával do týchto vozidiel motory.no to by bolo asi tak z mojej strany všetko ak by sa niekto chcel niečo spýtať ohľadom tohoto vozidla nech neváha