dnes som cely den nascipany a lezim doma v posteli. Nic som nespravil, obedoval som o pol piatej

lebo som cely den cital macubuši (cekovsky, macubuši) fora o Galantoch lebo aj ja osobne som pri istej prilezitosti minuly tyzden rozmyslal zasobit sa mnohymi Mišiakmi.
Pri GDI pozor na cukanie motoru pri ustalenej jazde, musi ist ako pila bez zavahania az do cerveneho pola a hlavne pri akejkolvek ustalenej rychlosti a prevode, pozor na klepanie hydrostelov. Okolie tlmicov zvykne byt tiez zhrdzavene, to by sa ale nemalo tykat modelovych rocnikov co si si vyhliadol.
Nejdem sa hrat na odbornika, v zivote som Mitsubishi nemal ale ked budem hladat prijemne relativne nadcasove a mimoriadne [!] spolahlive auto v blizkej buducnosti, bude to s obrovskou pravdepodobnostou hraniciacou s istotou benzinovy Galant. Lacne, nekradne sa, uberspolahlive, len musis dat pozor aby si nekupil vyhonenu svinu lebo polmiliona kilometrov na tomto vozitku nezbadas podla nicoho - ani opotrebenia interieru !! Ked mas zaujem prebehni si trochu tie fora. Zistis ze problemy su s prevodovkami (manualne obcas zle radia a semtam hnevaju synchrony, automaty su dost vazna katastrofa kvoli zanedbanej udrzbe, nemenenym olejom, NESPRAVNYM olejom a nemenenym filtrom).