Aké auto by ste odporučili?

Re: Aké auto by ste odporučili?

Odoslaťod Ogi11 » Št, 16. Jún 2011, 10:36

Či je inzerát ešte aktuálny (stáva sa že inzerát je nezmazany). V akom stave auto je, aké má zavady, či je on majiteľ resp. majiteľka, dokedy je platná TK a EK, Ak sú na aute napr. fólie, nestardantne gumy, ..., tak či má od toho certifikát, resp. to má zapísané v TP.
Ogi11

Založený: Ne, 14. Mar 2010, 21:16

Odoslaťod cubicomp » Št, 16. Jún 2011, 10:53

To co sa mas pytat zalezi od toho co kupujes a v akom je to stave. Daco ine je ked kupujes napr 2 rocne auto a daco ine ked ma auto 6 rokov, je rozdiel ci je to dovezene alebo kupene na SK atd. Proste neda sa spravit univerzalna sablona na tel rozhovor.

Jednoznacne treba kazde auto vidiet, treba si zistit ci je "ciste" po pravnickej stranke, treba si skusit overit servisnu historiu v autorizovanom servise, preverit ci nebolo burane, zatopene, stocene km atd.
Je to ho celkom dost a pre laika co v tom nevie chodit v podstate neriesitelna situacia. Preto ti odporucam zobrat so sebou dakoho kto sa autam rozumie, dat mu 30e za ochotu aby si nekupil daky crep na ktory budes potom stale len nadavat a bude ta stat kopec prachov a nervov pri servise...
Dejte mi lidi, já to udělám.
cubicomp

Založený: St, 28. Okt 2009, 11:42

Odoslaťod mattscott » Št, 16. Jún 2011, 11:24

zožerte ma, ale toto by som chcel aj by som zaň bol ochotný toľko priplatiť
:?:
link zmazany, citaj pravidla prispievania do fora
::admin::
mattscott

Založený: St, 08. Jún 2011, 12:46

Odoslaťod cubicomp » Št, 16. Jún 2011, 13:25

mattscott napísal:chcel by som si ale kúpiť nové nakoľko sa rodinka rozrastie o prvú ratolesť.

trosku si odporujes ale nevadi. Kupit si toto pre rodinu je podla mna cisto.....
cubicomp

Odoslaťod mjz » Št, 16. Jún 2011, 20:44

povedz ze robis okolo diagnostiky aut, zmeras lak a skontrolujes ho a aj fugy a ci nebol tukes alebo tukes okolo stomu , rok vyroby ozaj aky je a 90 % predavajucich ma pohotovost a ty pokoj a nemusis sa prehanat,,pri dovoze to plati 90%,,
mjz

Založený: Po, 10. Jan 2011, 17:38

Odoslaťod mattscott » So, 18. Jún 2011, 00:52

cubicomp: ale vyzera to na docela slusnu masineriu co povies?
mattscott

Založený: St, 08. Jún 2011, 12:46

Odoslaťod cubicomp » Po, 20. Jún 2011, 12:50

nuz je to otazka ale co potrebujes viac riesit...komfort pre rodinu alebo frajersky vzhlad... a za druhe, uz sa toho nikdy nezbavis, kedze alfa sa predat "neda"
cubicomp

Predchádzajúca