323 elektronika

323 elektronika

Odoslaťod gregi77 » Po, 19. Apr 2010, 15:27

kupil som si jazdenku mazdu 323 a som s nou zatial spokojny. rocnik 1998 1,5i 16V (66 kW). samozrejme chcel som si ju mierne upravit, teda zvysit vykon a tak som aj urobil. jednalo sa o chip na par konikov. zvysenie bolo citelne lenze nastali problemy s elektronikou. zacali blbnut stierace, svetla a v podstate vsetko. mam ho dat vybrat? da sa to? myslim ze aj motor to mierne nezvlada aj ked japonec by to mal zvladnut. ak ste sa stretli niekto s niecim podobnym, budem vdacny za kazdu radu.
dik
gregi77

Založený: Po, 19. Apr 2010, 15:06

Re: 323 elektronika

Odoslaťod ADMIN » St, 18. Máj 2011, 08:43

uz si problem vyriesil?
ked si dal zvysit vykon tak urcite k tomu treba prisposobit aj elektroniku. podla mojho nazoru vacsie vykonove zatazenie moze mat vplyv aj na alternator, baterku, dobijanie a teda aj celkovo na elektronicke casti. pri strarsich autach treba byt opatrni aj ked verim ze svoju mazdu mas v dobrom stave ;)
admin
ADMIN

Založený: Ut, 02. Mar 2010, 13:24

Odoslaťod mirostar » St, 18. Máj 2011, 21:27

Ak si si dal robiť chip motora pri odborníkovi nie je problém mu to povedať a on urobí nápravu aj v RJ a máš pokoj, ale ak to robil niekto kto nemá originál chip na konkrétny motor tak neviem.
mirostar

Založený: Ut, 11. Jan 2011, 23:58

Odoslaťod cubicomp » St, 18. Máj 2011, 22:44

gregi77 napísal: zvysenie bolo citelne lenze nastali problemy s elektronikou. mam ho dat vybrat? da sa to?

a mozno to je kamen urazu celeho. Kto to robil? Nejaka seriozna firma alebo JankoFerko s notebookom? Vedel dotycny co robi? Mal skusenosti? Japonci su troku ina kava ako smradlave TDI od vw, co vie nachcipat kazde decko co ma notas a vaginu...

Chip je robeny stylom upravy softu v RJ alebo tam mas skatulku navyse- powerbox sa to tusim vola.. Spravil ti dotycny zalohu povodneho softu RJ? Ak ano, tak ho treba vratit do povednoho stavu, ak nie, tak to bude trosku zlozitejsie.
Dejte mi lidi, já to udělám.
cubicomp

Založený: St, 28. Okt 2009, 11:42